nursyuhada_mohdyushairie

Monday, December 12, 2011

MINAH BUNGA?? OH NO!!

hye hye hye .. 
assalamualaikum ..
yeah!
entry minah bunga kali nih nak penuh kan dengan muke2 sahabat i lerrrr .. keh3 ..
nak kenal? sori to say ok! sumer dah berpunye .. mintak ampun maaf lah yer .. =) 
kami terdiri dari 8 kuntum bunge2 yang cun2 melecun ler .. hohO .. 

#ade aku kesah kau nak kate aku perasan pun! aku punye pasal lah! # 

okeh! jangan sentap taw .. hahahaa ..

jum godek2 gambar kami .. (^__^)

gambar tengah hari sabtu!


ha! ade la tu yang nak kenal .. hehe ..
ok,
meh nak kenal kan soram2 ok?

yang ujung sekali kiri tu, name die mida! same umo je ngan aku. orang ganu kite , same la ngan sebelah tu .. name qema!

yang name naz tu plak orang kedah. lebih umo satu tahun je dari aku!

kak ana tu macam mak kitorang la sebab die yang paling tue .. hehehe, umo die .. teeet! x dapat den nak nolong! hahaa ..
orang ganu jugak.

ha! yang ujung sebelah kak ana tu, kak mimy! pakwe Abam kapal .. hehehe .. lebih umo jugak dri kitorang .. tapi,
1 kepala je .. hahah

yang kat bawah tu plak irah! budak kelantan .. same negeri la ngan ambe nih .. 

yang duduk ujung tu .. yang comey2 tuu .. yana! same umo ngan aku.. orang ganu jugak .. 

kirenye,member2 aku nih ramai orang terengganu la ..

ha!
yang tengah tu plak .. aku lah! SYADA .. hehehe,
eleleeey .. wat2 tak kenal la plak .. hahaha ..

ok!
ny la member2 terbaek aku kat kolej sampai ke hari nih,
MINAH MINAH BUNGA .. 
(^__^)




Thanx sudi bace entry i. mmuah!

No comments:

Post a Comment